Då har man stått i disken i 5 timmar!

Desserten idag, chokladparfait med bäckompott och havreflan! Super gott! Gjort av Elina!
Alice gjorde toastskagen till förrätt. Fick inte smaka den. Men det ska jag göra imorgon eftersom att restaurangen är öppen då också, under öppethus.

Så fort tiden går

Igår firade jag och Fredrik 18 månader. Känns ju som att jag nyss träffade honom.
Han gav mig iaf världens finaste överraskning. Vi åkte till Borlänge och åt på en fin restaurang som Fredrik hade bokat bord på. Jag blev super glad och efter det hade han en till överraskning, vi skulle gå på bio! Han är så bäst min gosis!
VÄRLDENS BÄSTA!
Bion var paranormal activity 3! Den var sjukt bra. Den bästa utav de filmerna! Jag satt spänd precis hela filmen :o
De är lätt de bästa skräckfilmerna någonsin!
Nu är jag nyduschad och ska sätta på mig serveringskläderna. Ska nämnligen iväg på folketshus i Säter och servera. Senare när det är klart bär det iväg till Louise som ska ha 18års fest! Det blir toppen!

ingen dag är den andra lik.

Jag kan ju börja med att berätta något kul! Jag och Sofie har blivit så pass duktiga på boxningen nu att igår så våran tränare åt oss att vi var redo för att börja gå matcher. Lite glad man blev. Nu gäller det verkligen att fokusera på boxningen och det blir ju inte så svårt eftersom att det är det roligaste som finns!
Och ännu bättre är att då ska vi få extra tränings tider bara vi. Tisdagar och torsdagar plus de dagar vi redan har, söndag, måndag, och onsdag! Det kommer ju bli toppen det här!

Något lite värre var ju min hektiska färd till skolan. När bussen plockade upp mig i Säter rykte det från bussen när jag skulle kliva på... Sedan när jag väl satt på bussen rykte det även där inne. Det kom upp rök från elimentet eller från fönstret precis brevid mig. Jag var tvungen att byta sida. Det stank och rykte. Busschaufören stannade till och tittade lite men såg inget som var fel förutom att det rykte lite. Så vi fortsatte till Hedemora jag klev av den rykande bussen och gick till skolan med huvudvärk. När jag kommer till skolan berättar Lisa för mig att det står en buss uppe på stan och brinner... Ja det var ju tur att man hann kliva hållplatsen innan.


En bild jag hittade på facebook. Heheh
Just nu är jag proppmätt! Har varit på middag hos Nisse och Anita! MMMMM! Och nu ska jag fortsätta kika på du är vad du äter.

nöffnöff

King man är, MVG på Naturkunskapprovet, svenska bokloggen och svenska bokredovisning! Det går bra nu!
Det är kul med lite parteey!
Restaurangen öppen på onsdag! Så förberedelser imorgon. Själv är jag kökschef! Nu ska jag plugga lite matte eftersom att jag har prov på fredag... Matte är inte riktigt min grej.... -.-

god mat

Igår gjorde jag och zarris god mat. Kockmössan var på



Sen kom han hit...
Nu ska jag åka till alice snart!


Det var höst även i västerås

Hemkommen från Linnea. Träffat mamma. Ätit köttbullar. Pluggat i två timmar. Snart sova.






Jag och Linnea hade det så som jag och Linnea ska ha det.

Veckan ser ut att bli trist.. Men hoppas min älskling vill lysa upp den lite som han alltid gör.

Nu sitter jag här i denna iskalla värld

Plugg. Prov nästa torsdag i naturkunskap. Om lite big bang och sånt... En hel vecka kvar men jag ska fan ha bra betyg så lika bra att börja i tid. Det är ju lite kul med rymden också.



Ganska coolt!

Varför är Avesta så dött? Var ute och gick ungefär en timme vid 7 tiden, mötte två personer. Inte så konstigt att man inte vågar gå där det inte finns lampor. Man läser ju i tidningarna varje dag att att folk blir överfallna och liknande. Är det därför alla håller sig inomhus? För att de händer så mycket ute. Men om alla bara skulle sluta tänka så och vara ute så skulle det inte hänta lika mycket ju? -.-

I onsdags hade vi restaurangen öppen för första gången. Och jag fick vara i serveringen. jej


Tjena ralle!

Tjena Polvi

Tjena Jeppe

Ah tjena

RSS 2.0