Snö och snorhalt så att vägen till skolan helt plötsligt inte var så enkel längre

Gahh vad glad jag blev igår när det kom snö!!! Åh det ska bli kul med jul i år! Jag ska baka och laga god mat och ge bort fina presenter hade jag tänkt. Redan imorgon blir det julbak nere på HR efter skolan hihi.

Emelie mormor och jag förra året på julbordet. Men i år blir det annat. Blir att servera på en del julbord varje helg fram till jul nu!

Cillen fan vad bra Hungerspelen va dåååååå!!!! Nu ska jag läsa lite!

Första advent

Jag och Sofie bakade tidigare i veckan! Igår var det barnkalas idag var det julmarknade med Alice och snart blir det träna :D

BagarBertas bullar

Så här såg det ut förra tisdagen. Imorgon är restaurangen öppen igen och jag har en varmrätt, fast vegitariskt. Kommer få typ två beställningar...

lära dig hur vinden vänder

image descriptionimage description
Detta var fredagsfikat på HR som lilla Ralle hade bakat! Super goda!

Går dagen var grym! Och en ovanlig lördagskväll, var och kika på ett antal boxningsmatcher i Morgongåva. Jag blev helt övertaggad och ville bara upp i ringen själv. Nu väntar jag bara på att tiden ska gå så att jag får iväg och träna!! Ihhhhhhhhhhhhhhh hehe


Martins match igår! Fick inga bra bilder :(

tjena sötnos

Stekte supergod regnbågsfilé idag i skolan! tog med mig hem, så nu blir det äta gott!

ville bara visa hela världen hur söt jag är

Pappa frågade mig om jag var sugen på glass. Ja såklart att jag är. Han bad mig kolla i frysen och där låg en Ben and Jerrys! :D :D pappa min är ju så söt!

Har nästan skrivit klart min svenskauppsats! Ihhhh.
Men det värsta, köpte ett par nya serveringsskor idag... 700:- :OOOOOOOOOO ja omg. Jag som är så snål :(


tankenötter


































Ja en bild kan säga mycket!






Father's Day

Gick upp tidigt för att jag skulle iväg och se på Fredriks volleybollmatch. Men sen blev det inte så ändå, för ska snart iväg hem till Nisse pch Anita på lite farsdag fika.
Sen blir det säter och boxning!!! :D


vi lär oss av varandra

Min halloween var toppen! Den var snurrig!






Det var jobbigt att städa...

Ja snart nyår. Är inte alls så sugen på att gå på en helt vanlig fest där ungdomar super och man skämmer ut sig.
Vill göra något alldeles speciellt. Jag vill dricka champagne, ha fin glittrig klänning och högaklackar på mig! Räkna ner till tolvslaget, kyssa min prins och sedan kasta partyhatten i luften tillsammans med hundra andra. JA precis som på film....


undrar om de ser att clowner inte ler

Idag ska jag börja mitt lov och i morgon ska jag ha sovmorgon!

I torsdags var jag kvar i skolan till halv tio. Var i serveringen under öppethus, följde sedan med farmor hem eftersom att hon var där och åt =) På fredagen handlade jag endel saker åt klassen som vi skulle ha idag.
I lördags jobbade jag på folkets hus och serverade.
Idag och igår har jag varit i skolan för att förberada en kaffeservering som klassen tagit åt sig. Men hela klassen verkade ju glömt bort det... Så en annan fick ju vara där båda dagarna.

Och igår var jag med Sofie och Alice till Borlänge för att handla in lite till festen :D Nu är allt fixat! Idag köpte jag till och med en sladd till sterion från datorn! IHHH det kommer bli bäst, är över taggad! Hoppas min kostym kommer snart också!




RSS 2.0